Znižujeme minimálnu investíciu do kreditných investičných príležitostí

Znižujeme výšku minimálnych investícií do úverových príležitostí. Staňte sa bankármi preverených firiem

2. 8. 2024

Znižujeme výšku minimálnych investícií do úverových príležitostí. Staňte sa bankármi preverených firiem

Staňte sa bankárom preverených firiem. Investujte priamo do firiem, financujte ich formou úveru a získajte vyplácaný ročný úrokový výnos až 11,2 %. Objavte zabezpečené investičné príležitosti s pravidelne vyplácaným úrokovým výnosom. Teraz už od 1.000 EUR. Lokálne. Preverené. Priame. Investície.

Kreditné investičné príležitosti

Prvá kreditná investičná príležitosť pre Pohoda Festival v podobe zabezpečeného úverového financovania s polročným vyplácaním 9,7 % úrokového výnosu a splatnosťou istiny do troch rokov je uzatvorená. Desiatky investorov poskytli festivalu pôžičku v celkovej výške 500.000 EUR. Vzhľadom na záujem kampaň ešte držíme otvorenú a zároveň na ostatné kreditné kampane znižujeme výšku minimálnej investície.

"Dlhový crowdinvesting predstavuje poskytnutie pôžičky firme za úrok. Investorom prináša nižšie riziko, fixnú splatnosť a prioritu vo vyplácaní v porovnaní s kapitálovým crowdinvestingom (growth equity), kde investor získava vlastníctvo (podiel) v spoločnosti. V prípade dlhového financovania investor môže získať záruky v podobe zabezpečenia úveru.”, vysvetľuje Dano Gašpar, managing partner v Crowdberry.

Tento typ zabezpečeného financovania ponúka vyššie úrokové výnosy, než aké investori získajú z dlhopisov, bánk alebo sporiacich účtov. Investori dostávajú pravidelné splátky kapitálu a úrokov. Navyše investorom ponúka príležitosť investovať do podnikov a značiek, ktoré poznajú a chcú byť súčasťou ich príbehu a podnikania. Takéto investovanie má navyše aj pozitívny efekt na domácu ekonomiku.

Diverzifikujte portfólio - investujte aj do kreditných príležitostí!

Aktuálne na platforme okrem festivalu Pohoda nájdete aj ďalšie dve investičné príležitosti. V Crowdberry pracujeme na ďalších lokálnych a preverených firmách, ktoré už čoskoro prinesieme na platformu. Staňte sa bankármi už dnes - navyše s nižším vstupným kapitálom. Už do 1.000 EUR.

Pohodu Festival priamo financuje 66 investorov. Pokračujeme v overfundingu.
Prejsť na tlačovú správu

Košickú firmu Netcore doma nepoznajú, vo svete jej svoje počítačové siete do správy zverili obrovské firmy, ktoré vysielajú sondy do vesmíru alebo predávajú najluxusnejšie tovary. Investujte do IT firmy Netcore a získajte ročný výnos 9,72 %.

Investičná príležitosť je navyše zabezpečená nehnuteľnosťou, čo predstavuje dôležitý zabezpečovací mechanizmus pre investorov a ich investíciu.

Spoločnosť dokáže predávať produkty s dobrými maržami, pričom v ďalšom raste im bráni nedostatok zdrojov na kúpu zásob. Účelom investície je práve zvýšenie skladových zásob a podpora predaja.

Staňte sa bankárom Freshlabels po boku fondu rodiny Baťa. Polročne vyplácaný úrok, investícia zabezpečená formou 100% ručenia vlastníkov. Ročný výnos 11,2 % iba v prvej tranži.

Ako to funguje?

Celé investovanie prebieha v digitálne, na platforme Crowdberry, vyberte si z preverených investičných príležitostí a indikujte váš záujem. Prejavenie záujmu (indikácia) vám odomkne ďalšiu časť informácií. Následne potvrďte výšku vašej investície. Investovanie do úverov cez Crowdberry je jednoduché a obsahuje aj zabezpečovacie mechanizmy, ktoré majú chrániť vašu investíciu. Podrobný popis, ako investovanie cez Crowdberry funguje, nájdete na našom webe.

Investovanie do cieľovej spoločnosti umožňuje Crowdberry Investment Platform j.s.a., subjekt licencovaný Národnou bankou Slovenska. Investície sú spojené s rizikom čiastočnej alebo úplnej straty investovaných peňazí. Vaša investícia nie je krytá systémom ochrany vkladov.