✨ Slovenská sporiteľňa vstúpila do Crowdberry ako akcionár

Spustené nové investičné príležitosti a úspešná prvá kreditná kampaň

4. 6. 2024

Spustené nové investičné príležitosti a úspešná prvá kreditná kampaň

Pred rozbehnutím leta sme na platforme Crowdberry spustili dve nové investičné kampane z prostredia real estate a stavebníctva a úspešne sme uzavreli aj prvú kreditnú investičnú kampaň do Festivalu Pohoda.

Investujte do real estate a dizajnového stavebníctva

Po úspešných kolách investovania do logistických hál od developera KLM prinášame investorom opäť možnosť spoluvlastniť komerčnú nehnuteľnosť. Obnovujeme aktívne partnerstvo so spoločnosťou, ktorej mnoho komerčných projektov sa podarilo nielen úspešne uviesť na trh a do prevádzky, ale aj ďalej odpredať a investorom priniesť zaujímavé výnosy ich investície. Po dvoch rokoch investorom prinášame nielen vyplatenie výnosu z ich predchádzajúcej investície, ale aj novú príležitosť – spoluvlastniť nákupný park v zóne, v ktorej táto funkcia dlhodobo chýbala.

Prečo investovať do nákupného parku v Nitre cez Crowdberry?

  • garantovaný exit,
  • preddohodnuté bankové financovanie,
  • lokácia nákupného parku na dopravnej tepne,
  • garantované zmluvy o prenájme,
  • kotevný nájomca TESCO na viac ako 50 % plochy s 20 ročným úväzkom,
  • minimálny výnos 11 % pri predaji,
  • očakávaný výnos cca 12 % ročne,
  • investičný horizont 2 – 3 roky.

Navyše, nedávno sme zúročili podobnú investíciu Crowdberry investorov v dvoch komerčných nehnuteľnostiach. KLM je preverený developer s výsledkami a úspešnými exitmi realitným fondom.

Investujte cez Crowdberry do nehnuteľností s výnosom až 12 % ročne.
Spoluvlastnite nákupný park

Objavte okrem real estate aj investovanie do stavebníctva

Patentovaná výroba odľahčeného betónu s prímesou plastu boduje v Amerike a potenciál má aj na trhu v Ázii a západnej Európe. Terratico má obsadením len 1 promile trhu možnosť získať tržby vo výške 150 miliónov EUR. Aktívne preto rieši nielen expanzné plány, ale hlavne aj rozbehnutie veľkovýroby, čo jej zabezpečí plnenie objednávok, ktoré už dnes s malovýrobou nevie stíhať.

Výroba je založená na patentovanej technológii umožňujúcej zakomponovať do betónovej zmesi až 45 % plastu. Týmto produkty z  Terratica získavajú unikátne vlastnosti ako je vyššia pevnosť, o  30% nižšia hmotnosť a odolnosť voči prasklinám. 

Prečo investovať do Terratico?

  • lokálna výroba zabezpečená vlastnou patentovanou technológiou,
  • unikátne vlastnosti materiálu oproti klasickému betónu a terrazzu,
  • neexistujúca konkurencia v oblasti využitia plastov vo finálnej zmesi,
  • všestranný tím so skúsenosťami v stavebníctve a finančníctve,
  • udržateľnosť zakomponovaná v biznis modeli,
  • rastúci trh s betónovými prefabrikátmi a terrazzom (5,2 % CAGR 2023-2030),
  • expanzná stratégia zameraná na trhy západnej Európy, USA a Ázii.
Spoluvlastnite výrobnú firmu s vlastným patentom a požadovným výnosom 30+ % ročne.
Mám záujem

Využite poznatky českého lovebrandu o generácii Z vo svoj prospech pri investovaní

Generácia Z má svoje špecifiká a aktuálne tvorí najväčšiu demografickú skupinu na svete. Má svoje špecifiká a tie pozná aj e-commerce platforma Flexdog, cez ktorú táto generácia nakupuje streetwear.

Možnosť investovať do top 3. európskeho vyhľadávača a  porovnávača cien streetwear módy pre Generáciu Z sme vám predstavili už pred pár mesiacmi a odvtedy sa vo FLEXDOG toho udialo skutočne veľa.  FLEXDOG expandoval do 4 nových krajín a  dnes už cez 12 lokalizovaných domén ponúka široký výber streetwear módy miliónom návštevníkom. Organická (neplatená) návštevnosť rapídne rastie, za 1. kvartál tohto roku + 217 % Y-o-Y. 

Veľký potenciál a  dôveru firme prejavili aj známi investori a fondy, napr. Credo Ventures, Kaya VC či český podnikateľ Tomáš Čupr. Ich kapitálová participácia na  internom prevádzkovom financovaní vo výške 750.000 EUR (v januári ‘24) umožňuje platforme dosiahnuť „break-even". Kapitál z investičnej kampane bude využitý na spustenie mobilnej aplikácie a  akceleráciu rastu v  zahraničí.

Spoluvlastnite jedinečnú e-commerce platformu, lovebrand generácie Z.
Viac informácií

Glycanostics v hľadáčiku investorov, ale aj médií

Investori cez Crowdberry spoluvlastnia hneď niekoľko zdravotníckych firiem. Do investičného portfólia prinášajú nielen inovácie, ale aj možnosť dosiahnutia zaujímavých výnosov vďaka ich globálnemu potenciálu. Takouto firmou je biotech Glycanostics, ktorý aktuálne púta pozornosť médií vďaka svojim výsledkom a plánom, ktoré sa im priebežne darí úspešne napĺňať.

Lokálna biotech investícia do patentovanej diagnostiky. Spoluvlastnite Glycanostics.
Mám záujem

10 oblastí, v ktorých Glycanostics úspešne napreduje a prečo túto spoločnosť spoluvlastniť, nájdete na investičnej platforme.

Zaujímavou je oblasť expanzie spoločnosti na nemecký trh, ukončenie farmakoekonomickej štúdie, či postupné kroky zabezpečujúce transfer masovej výroby a získanie CE značky.

Slovenská IT firma, ktorú poznajú vo svete, no Slováci o nej nevedia

Ak by ste sa mohli vrátiť v čase a niekto by vám dal možnosť zainvestovať do IT firmy akou je napríklad CISCO, spravili by ste to?  Ak je vaša odpoveď áno, mali by ste svoju pozornosť venovať investičnej príležitosti Unimus by Netcore.

Spoločnosť Netcore vyvíja SaaS produkt – softvér zameraný na sieťovú automatizáciu, kde túto IT oblasť globálne pokrýva len úzka skupina IT firiem, kam patrí napríklad aj zmieňované globálne Cisco.

Zabezpečená investícia - financujte Unimus s ďalšími investormi s ročným výnosom 9,5 %.
Investujte teraz

Čo je však na tejto košickej firme také zaujímavé? Určite klienti, tých by ste na Slovensku zatiaľ hľadali márne. Ich softvér používajú firmy v Amerike, Austrálii a Európe, medzi ktoré patrí napríklad vesmírna agentúra, telekomunikačná spoločnosť, svetový reťazec s rýchlym občerstvením alebo obrovský konglomerát s luxusnou módou, vlastnený najbohatším človekom na zemeguli. Biznis model navyše zabezpečuje spoločnosti opakované a pravidelné tržby od zákazníkov s retenciou na úrovni až 97 %.

Spolufinancujte tento inteligentný softvér pre manažment IT sietí so zákazníkmi po celom svete a získajte 9,5% ročný úrokový výnos vyplácaný polročne, pričom 35 % istiny získate späť ročne počas trojročnej životnosti úveru. Navyše, crowdinvestičný úver je zabezpečený pohľadávkami a nehnuteľnosťou.

Uzavretie prvej kreditnej kampane

Prvá investičná príležitosť v podobe kreditného (dlhového) financovania pre Pohodu zaznamenala veľký úspech. Desiatky investorov poskytli festivalu pôžičku v celkovej výške 500. 000 EUR. 

Investorov presvedčila nielen samotná značka, ktorú poznajú milióny ľudí, ale aj prejavená dôvera fanúšikov, ktorí v rekordne krátkom čase vykúpili limitovanú edíciu celoživotných lístkov a zároveň aj dôvera veľkých sponzorov z radov renomovaných slovenských firiem zo sektora banking, telekomunikácií či maloobchodu. Investorov zaujala aj samotná investičná príležitosť v podobe zabezpečeného investovania s polročným vyplácaním 9,7 % úrokového výnosu a splatnosťou istiny do 3 rokov. 

Premeškali ste investíciu do Pohody? Nevadí! Staňte sa „bankárom“ IT firmy Netcore s globálnou klientelou.
Chcem výnos 9,7 % p.a.