Pripojte sa na webinár o aktuálnych investičných príležitostiach 9. 9. 2024

Kvartálny reporting pre Crowdberry investorov

6. 6. 2024

Kvartálny reporting pre Crowdberry investorov

Novinky, ale aj dôležité informácie z ekosystému Crowdberry. To je pravidelný štvrťročný reporting pre investorov, ktorí investujú cez platformu Crowdberry a stávajú sa tak spolumajiteľmi slovenských a českých firiem a nehnuteľností.

Reporting portfóliových firiem je dôležitou súčasťou investovania do tzv. ekvitových investičných príležitostí. Prinášame vám prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sa za posledný kvartál udialo. Ak ste investor, podrobný report zo svojich firiem nájdete v dashboarde na platforme.

Rýchle správy z reportingu portfólia

Poliklinika Váš lekár naberá nových pacientov a spoločnosť koncom mája otvorila aj Lab28 spolu s eventovým priestorom na 28. poschodí na Nivy Tower. Medzi prvými nájomcami je napríklad spoločnosť DNA ERA, ktorú zainvestovali aj Crowdberry investori.

Refresher aktívne implementuje trendy z digitálneho sveta. Spustil projekt marketplace s Flexdogom a tiež funkcionalitu stories na svojom spravodajskom webe.

Sensoneo vyhralo tender pre zber zálohovaných fliaš v Rakúsku a pokračuje na vlne úspechov.

Noili uviedlo na trh nové produkty a postupne vstupuje aj na taliansky kozmetický trh.

Úspešne sme uzavreli investíciu pre MultiplexDX v objeme 3 miliónov EUR privátneho kapitálu. Crowdberry za obdobie svojho pôsobenie spolu s dcérskymi fondmi zainvestovalo takmer 20 miliónov eur privátneho kapitálu do sektora zdravotníctva.

Biotechnologická firma Glycanostics je nielen v hľadáčiku investorov, ale aj médií. Vypočujte si podcast, v ktorom zakladateľ Ján Tkáč a CEO Eva Kováčová odhaľujú zákulisie fungovania spoločnosti.

Spoluvlastnite Glycanostics – patentovanú diagnostiku rakoviny s globálnym potenciálom.
Viac informácií

Skenovanie Schönbrunnu? Pre portfóliovú firmu Artzenal hračka. Aktuálne dokončujú prvú veľkú etapu digitalizácie tejto historickej pamiatky a tiež rozbiehajú partnerstvá v Ázii.
Ecocapsule finalizuje podmienky vstupu na americký trh. Už čoskoro tu tak otvorí pobočku, ktorej cieľom je osloviť nielen nových investorov, ale aj potenciálnych záujemcov.

Boataround má nového investora. Je ním český inštitucionálny fond, pričom v súvislosti s investíciou prebehol aj sekundárny odpredaj akcií renomovanému českému investičnú fondu. Bola to rovnako príležitosť speňažiť časť akcií Crowdberry investorov. Takáto „interim likvidita“ bude pre investorov dostupná aj vďaka sekundárnemu trhu, ktorý plánujeme spustiť počas tohto roka.

Chcete viac zaujímavostí a noviniek zo sveta biznisu a poznať aj čísla, ktoré stoja za úspechom týchto značiek? Spoluvlastnite aj vy slovenské a české firmy alebo nehnuteľnosti cez Crowdberry alebo ich financujte cez úver.

Novinky v aktuálne otvorených investičných príležitostiach.
Nájdete tu