Znižujeme minimálnu investíciu do kreditných investičných príležitostí

Financujte akvizíciu logistickej firmy alebo požičajte kapitál etablovanej rodinnej firme

27. 8. 2024

Financujte akvizíciu logistickej firmy alebo požičajte kapitál etablovanej rodinnej firme

Na začiatku leta sme vám priniesli investičné príležitosti do výrobnej firmy Terratico a komerčného realitného projektu, ktorý sa nám podarilo uzavrieť rekordne rýchlo. Jeseň na platforme Crowdberry otvárame rovno dvoma novými investičnými príležitosťami.

Vstúpte do sveta polygrafie a požičajte kapitál rodinnej firme Purgina, ktorá sa môže pochváliť dlhoročnou tradíciou a silným postavením na trhu alebo stavte na dynamický sektor logistiky a spoluvlastníte Expandeco, rýchlo rastúcu spoločnosť s ambíciou dominovať na medzinárodnej úrovni. Obe tieto spoločnosti predstavujú jedinečnú príležitosť zhodnotiť svoje financie.

Prémiové etikety si razia cestu do sveta investícií

Investovanie do umenia môže mať rôzne formy. Purgina je rodinná firma s 34-ročnou tradíciou, ktorá sa špecializuje na tlač prémiových samolepiacich etikiet. Vďaka svojej schopnosti nastavovať trendy a prispôsobovať sa dynamickému prostrediu sa spoločnosť Purgina stala lídrom na trhu s 14 % podielom a portfóliom, ktoré zahŕňa stovky klientov z rôznych odvetví, vrátane známych značiek ako Zwack Unicum, Hubert, Stock Spirits, Marlenka, či dodávateľov privátnych značiek pre Lidl.  

Firma nedávno prešla výraznou optimalizáciou, vďaka ktorej zlepšila svoju profitabilitu a tiež uzavrela strategické partnerstvo s novým veľkým klientom, ktoré zvyšuje jej potenciál rastu.

Priemerné ročné tržby dosahujú 6 mil. eur, pričom s novým strategickým partnerom a ďalšou optimalizáciou sa tento potenciál zvyšuje na 7 mil. eur ročne. 

Ako súkromný investor máte teraz jedinečnú príležitosť požičať kapitál rodinnej firme Purgina prostredníctvom dlhového crowdinvestingu, ktorý kopíruje bankový model pôžičiek. Prevezmite úlohu „bankára“ a spolufinancujte rodinnú firmu s dlhoročnou tradíciou a zarábajte na pravidelnom úrokovom výnose ako banky.

Prečo požičať kapitál práve rodinnej firme Purgina?  

Lokálna, preverená a zabezpečená investičná príležitosť v podobe crowdinvestičného úveru umožňuje stať sa investorom, "bankárom" spoločnosti a získať tak pravidelne vyplácaný úrokový výnos so splátkou istiny rovnako ako v banke.

  • Minimálna investícia od 1.000 eur.
  • Ročným efektívny úrokový výnos 12,9 % vyplácaný pravidelne každý kvartál so splatnosťou istiny do 3 rokov a s návratnosťou 1,39-násobku investovanej sumy.
  • Zabezpečená investícia hnuteľným majetkom (strojmi spoločnosti) a taktiež zásobami, čo znižuje riziko pre investorov.
  • Zdrojom splatenia istiny je cash flow spoločnosti alebo refinancovanie bankou.
  • Získané prostriedky budú investované na prefinancovanie dodávateľov, čo umožní získať skonto a úspešne realizovať objednávky od nového strategického partnera. Tento krok môže zvýšiť tržby spoločnosti až o približne 17 %, čím posilní aj pozíciu na trhu a otvorí nové možnosti pre budúci rozvoj.

Investícia do spoločnosti Purgina predstavuje stabilnú a výnosnú príležitosť v etablovanom a rastúcom odvetví. Firma s dlhoročnou históriou, silným vedením a strategickými partnermi je pripravená na ďalší rast, pričom ponúka atraktívne podmienky pre súkromných investorov. Tento krok je nielen podporou pre spoločnosť, ale aj pre samotných investorov, ktorí hľadajú stabilné a výnosné investičné príležitosti v spoľahlivom a ziskovom segmente trhu.“ Marek Baranyai, Credit Manager, Crowdberry 

Investujte do etablovanej polygrafickej spoločnosti Purgina s pevným zázemím a perspektívnym rastom s ročným úrokovým výnosom 12,9 %.
Chcem investovať

Staňte sa exportom na expanziu. Spoluvlastnite Expandeco

Investori teraz majú jedinečnú možnosť, ktorá sa otvára len zriedka  - a to spolupodieľať sa na priamom financovaní M&A transakcie! Takéto investičné príležitosti majú len private equity fondy, no prostredníctvom Crow dberry otvárame priestor aj pre privátnych investorov.

Navyše, za pár dní od spustenia kampane prejavený záujem investorov presahuje 1.000.000 eur kapitálu pre Expandeco.

Spoluvlastnite aj vy Expandeco – špecialistu a poskytovateľa kritickej infraštruktúry pre rast e-commerce firiem v zahraničí. Expandeco pomohlo expandovať viac ako 500 medzinárodným internetovým projektom vrátane známych značiek ako Notino, Astratex, Dedoles, Eyerim, Northfinder a ďalších.

Špecialista na expanziu expanduje

Expandeco teraz chce sám expandovať a  rozšíriť paletu svojich  logistických služieb. Preto kupuje profitabilnú medzinárodnú logistickú spoločnosť, ktorá mu pomôže dosiahnuť tieto stanovené ciele.

Táto akvizícia predstavuje pre Expandeco dôležitý míľnik na ceste k vytvoreniu európskej platformy, ktorá ponúkne kompletný servis pre e-commerce firmy. Vďaka tomu sa Expandeco stane atraktívnym akvizičným cieľom pre strategických alebo finančných partnerov.

Spoluvlastníte Expandeco a využite investičnú príležitosť, ku ktorej mávajú prístup iba investičné fondy.
Viac info

Prečo participovať na financovaní akvizície a investovať do Expandeco?

  • Zriedkavá investičná príležitosť pre privátnych investorov
  • Medzinárodné pôsobenie v 27 európskych krajinách pre viac ako 1.200 firiem a silná klientska databáza, ktorá predstavuje viac ako 300 medzinárodných e-shopov
  • Požadované zhodnotenie 20+ % p. a.
  • Rast e-commerce segmentu a logistiky
  • Minimálna konkurencia
  • Spojenie dvoch zdravých profitabilných spoločností
LOGI(sti)CKA investícia pre rast a expanziu bez hraníc s očakávaným zhodnotením 20 + %.
Chcem investovať.

Chcete vedieť viac o našich otvorených investičných príležitostiach?  

Nezmeškajte náš ONLINE WEBINÁR zameraný na aktívne investičné príležitosti, ktorý sa uskutoční už pondelok, 9. septembra o 16:00 h. Získajte hodnotné informácie o investičných príležitostiach, ktoré vás zaujali a urobte správne investičné rozhodnutie.

Webinár: Aktívne investičné príležitosti
Registrovať sa

Chcete sa osobne stretnúť so zakladateľmi spoločnosti? Využite skvelú príležitosť a pridajte sa k nám na networkingový večer MEET THE FOUNDERS v utorok, 10. septembra o 18:00 h v priestoroch Crowdberry. Získajte odpovede na všetky otázky, ktoré vás zaujímajú.

Večerom vás bude sprevádzať Dano Gašpar, partner Crowdberry, spolu s naším investičným tímom.

Meet the Founders
Registrovať sa