✨ Slovenská sporiteľňa vstúpila do Crowdberry ako akcionár

EVENT REPORT: Skvelé investičné vyhliadky nielen pre Prahu

22. 5. 2024

EVENT REPORT: Skvelé investičné vyhliadky nielen pre Prahu

Zaujímavé témy, podnetné diskusie a tiež výnimoční hostia. Crowdberry investičný večer v jedinečnom The Flow sa niesol v duchu vyhliadok nielen na Prahu, ale aj na unikátne investičné príležitosti, ku ktorým sa privátni investori bežne nedostanú.

Hostia mali jedinečnú možnosť dozvedieť sa viac o našej DNA a investičnom ekosystéme založenom na lokálnom, transparentnom a zmysluplnom investovaní. Ich aktívna účasť a angažovanosť v diskusiách s Michalom Nešporom, Danielom Gašparom, Petrom Bečárom či investičným tímom Crowdberry jasne potvrdili, že s nami zdieľajú nielen záujem o investície, ale aj  víziu podporovať lokálne podnikanie, a tak pozitívne ovplyvňovať biznis ekosystém.

Aké boli kľúčové témy, ktoré rezonovali počas celého investičného večera?

Kreditné financovanie pre SMEs

Diskutovali sme o strategickom význame kreditného (dlhového) financovania pre malé a stredné podniky v časoch ekonomických výziev. Rovnako sme priniesli čerstvé informácie o prvej kreditnej investičnej príležitosti, ktorú plánujeme pre český e-commerce lovebrand.

Otvorené investičné príležitosti

Predstavili sme aj potenciál investícií do spoločností ako Pohoda Festival, Glycanostics či Unimus, ale aj nové plánované príležitosti, ktoré onedlho spúšťame na investičnej platforme Crowdberry.

Lokálne. Preverené. Investície. Podieľajte sa na úspechu domácich značiek. Investujte s Crowdberry.
Investičné príležitosti

CB Property Investors - TOP real estate fond v Českej republike

Okrem prebiehajúcich a plánovaných investičných príležitostí na platforme Crowdberry sme zhodnotili aj výsledky nášho realitného fondu CB Property Investors, ktorý úspešne napĺňa svoju misiu - byť fondom do krízy  a dosahovať maximálny potenciál z investícií do real estate. Čo potvrdzuje aj fakt, že už piaty kvartál po sebe sme najlepšie performujúcim realitným fondom v Českej republike a rovnako dobre sa nám darí aj pri pohľade na EUR-ovú triedu nášho fondu. Tento úspech je výsledkom tímovej práce a stratégie orientovanej na real estate s pridanou hodnotou.

CB Property Investors - realitný fond zriadený do krízy
Viac info

Úspešné EXITy

Poodkryli sme potenciálne exity pre našich investorov v rôznych segmentoch. Azda najzaujímavejším je sektor real estate, v ktorom sú vyhliadky veľmi pozitívne a veľmi nás teší, že investorom môžeme prinášať nielen zaujímavé investičné príležitosti, ale aj pozitívne výsledky z ich investičného portfólia vyskladaného aj na platforme Crowdberry.

Crowdberry & Bezcyklenia

S Michalom Gumanom z biznis komunity Bezcyklenia sme predstavili náš spoločný projekt, s ktorým smerujeme do regiónov. Cieľom je priniesť praktické riešenia pre malé a stredné podniky a podporiť ich ďalší rast a rozvoj.

Chcete byť súčasťou našich Crowdberry eventov? Sledujte nás pre viac informácií a neváhajte sa pripojiť. Tešíme sa na ďalšie podnetné stretnutia s vami.

Kde nás môžete stretnúť najbližšie:

  • 23. máj Crowdbery a Bezcyklenia, Košice
  • 30. máj Forbes Business Fest, Bratislava
  • 4. jún Sario Business Day, Banská Bystrica
  • 5. jún Bitz & Pretzels Health.tech Festival, Mníchov
  • 13. jún Forbes Rodinné Firmy, Považská Bystrica
  • 18. jún Crowdberry Open Doors Day, Brno